Film & Serier

HBO Max, Prime Video og Netflix

De førende streamingplatforme lancerer konstant spændende nye film og serier, der næsten med sikkerhed vil fange din interesse. Hvis du leder efter en fængslende serie at fordybe dig i, kan du her finde en kurateret liste over de bedste serier på både HBO Max og Netflix. Eller hvad med at arrangere en film-maraton med de mest hjerteskærende dramaer på Netflix, eller de største romantiske perler? Der venter et væld af underholdningsmuligheder på dig!

PrimeVideo

En aristokratisk familie kastes ind i en intens magtkamp om herredømmet over galaksens mest eftertragtede ressource. Imens kæmper arvingen med foruroligende visioner om en dystopisk fremtid.

HBOmax

7 sæsoner

“The 100” er en amerikansk tv-serie inden for genren post-apokalyptisk drama, baseret på Kass Morgans roman af samme navn, den første i en serie af bøger. Skaberen af denne fængslende serie er Jason Rothenberg. Serien debuterede på The CW den 19. marts 2014 i USA og har sidenhen fundet vej til danske seere via Kanal 5, mens den også kan streames på Netflix. Yderligere information kan findes på Wikipedia.

97 år efter en ødelæggende atomkrig har udslettet civilisationen, sender et rumskib, som er hjem for de sidste overlevende af menneskeheden, 100 unge lovbrydere tilbage til Jorden. Dette sker i håbet om at de kan genbefolke og genoprette livet på planeten.

Netflix